Zoek vacatures


Enthousiaste Debiteuren Beheerder

Titel: Enthousiaste Debiteuren Beheerder
Werkgever: Bovemij Verzekeringsgroep
Plaats:
Provincie: Gelderland

Reageer op deze vacature

Heb jij een afgeronde financiële opleiding op MBO niveau en ben je op zoek naar een afwisselende functie, solliciteer dan naar de functie:

Enthousiaste Debiteurenbeheerder

Nijmegen 40 uur

De functie
Je bent alert en ondersteunt de administratie van Care4lease en de aministraties van andere leasemaatschappijen waar Care4Lease het beheer over voert.

Je bent onder meer verantwoordelijk voor:

  • debiteurenbeheer
  • het afhandelen van dubieuze debiteuren
  • het opstellen van rapportages inzake het debiteurenbeheer
  • het voorbereiden en uitvoeren van incasso's
  • het bewaken van de maand facturatie


Bovendien neem je de werkzaamheden van collega's waar bij afwezigheid van de verantwoordelijke medewerker(s) en ondersteun je andere afdelingen bij overbelasting.

Je bewaakt mede de kwaliteit van de dienstverlening en draagt zorg voor de zorgvuldigheid van de financiële administratie. Je verricht desgevraagd voorkomende dienstverlenende nevenactiviteiten voor de leaseafdeling.

Wij bieden
Care4Lease kent uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste 13e maand, een gratis WA verzekering particulieren en een gratis ongevallenverzekering.
Verder bieden wij een goede pensioenregeling en een bijdrage in de kosten van aanvullende zorgverzekeringen.

Wij vragen

  • Je beschikt over maximaal 3 jaar werkervaring, opgedaan als debiteurenbeheerder.
  • Verder heb je een hands-on mentaliteit, ben je communicatief sterk, pro-actief en analytisch. Ook beschik je over goede kennis van Excel
  • Zoals eerder aangegeven beschik je over een afgeronde financiële opleiding op minimaal MBO niveau


Organisatie
Care4Lease is een snelgroeiende organisatie met vestigingsplaats Nijmagen. Er werken momenteel 20 medewerkers. Care4Lease is gespecialiseerd in het ondersteunen van autobedrijven (zowel dealers als universele bedrijven) bij het opzetten van een eigen autoleasemaatschappij. Care4Lease voert het administratieve en financiële proces uit namens de autobedrijven en gebruikt haar expertise op leasegebied om autobedrijven te ondersteunen. Dit stelt kleinere autobedrijven in staat om op een professionele en verantwoorde manier autolease aan hun verdienmodel toe te voegen.

Care4Lease is onderdeel van Bovemij. De Bovemij verzekeringsgroep bestaat uit een verzekeraar en financieringsmaatschappij. Bovemij is opgericht door, en eigendom van, de BOVAG-leden. De BOVAG is de brancheorganisatie van 11.000 Nederlandse ondernemers in de mobiliteitsbranche. Bovemij heeft als financiële instelling als doel het verdienmodel van BOVAG-leden te ondersteunen. Dit doet Bovemij met maatwerk producten en diensten voor BOVAG-bedrijven, BOVAG-ondernemers, hun werknemers en hun klanten.

Interesse?
Solliciteer direct via de 'Solliciteer' button.

Reacties van uitzend- of werving & selectiebureau's worden niet op prijs gesteld.

Reageer op deze vacature